25 september 2016
16:15

Västerås IK P06:1 Svart

Referat: Skiljebo SK P06 Svart - Västerås IK P06:1 Svart

Är det något vi kan säga om säsongen 2016 så är det att det varit magiska kvällar när vi spelat och tränat, inte många droppar regn under säsongen. Idag mötte vi Skiljebo i en jämn match på Hamre och som var säsongens sista match för grupp svart. Därför hade vi hade medvetet snurrat om i positionerna i båda havlekarna och flera av killar spelade på positioner som dom tidigare inte spelat så mycket på. Vi pratade om innan matchen att våga göra misstag samt att alla peppar varandra både när det går bra och om någon missar en pass, målchans etc. Och killarna gjorde det med bravur hela matchen! I första halvlek gick Ssk till halvtidsvila med ledning och vi pratade om att fortsätta spela på och att vi började om från 0-0 i andra halvlek. Andra halvlek vann vi målmässigt och trots många chanser ville bollen inte in på slutet så Skiljebo vann till slut med 6-5. Det var riktigt kul att se att även om killarna var ovana på sina positioner gjorde alla en mycket bra match från målvakt, backar och anfallare! Tack alla killar för en riktigt bra genomförd match och TACK till dom eminenta hjälptränarna som stöttade med att ha koll på bytena och peppa killarna!
Slutligen ett stort TACK till alla spelare i grupp svart för den här säsongens matcher och för att ni hela tiden kämpar på och är positiva, ni är grymma lixom hela VIK P06:1!!